Krav Maga Global (KMG) organizaciju osnovao je Eyal Yanilov 2010. godine. Idejno je osnovana kao globalna mreža za širenje Krav Mage u cijelom svijetu, s boljom organizacijskom strukturom od prijašnjih federacija, dok je istovremeno zadržana najviša kvaliteta treninga. Pod Eyalovim nadzorom KMG djeluje kroz rad visokokvalificiranih i obučenih instruktora okupljenih u „Global“ i „International“ timovima koji su odgovorni za edukaciju novih Krav Maga instruktora, održavanje ekskluzivnih radionica i seminara te specijaliziranih instruktorskih tečajeva diljem svijeta. Krav Maga Global danas je priznata kao najprofesionalnija i međunarodno aktivna KM organizacija u svijetu s daleko najvećim brojem profesionalaca i civila koji treniraju u sustavu.


km-global-stranicakmg-stanica


Sjedište KMG-a nalazi se u Izraelu i vode ga profesionalci po uzoru na najmodernije organizacije.
Brojni vojni i policijski sustavi u svijetu prihvatili su Krav Magu kao dominantan sustav obrambenih taktika i samoobrane i koriste usluge KMG-a u svojoj obuci.
KMG ima podružnice (federacije) u preko 60 zemalja diljem svijeta s više od 1000 licenciranih i kvalitetno obučenih instruktora.
KMG sa svojim jedinstvenim sustavom podučavanja i kvalitetnim instruktorskim kadrom pruža svojim klijentima i polaznicima obuke najvišu razinu znanja, edukacije i iskustva koja je trenutačno dostupna.
Instruktorska obuka za podučavanje civila i specijalizirani instruktorski programi za profesionalce provode se prema najvišim standardima, čime se garantira kvaliteta svim krajnjim korisnicima.
KMG pruža podršku svim svojim polaznicima, instruktorima, voditeljima škola i regionalnim organizacijama kroz znanje, iskustvo, materijale i razumijevanje utjecaja KM u dodiru s nasiljem, kao i u vođenju škole ili grupe za treninge.