Spremnost. Prevencija. Zaštita.

Moderan sustav samoobrane namijenjen muškarcima i ženama.

Programi
Krav Maga je cjelovit sustav samoobrane, baziran na znanosti i iskustvu, koji pruža mogućnost da obranite sebe ili svoje bližnje u okvirima vlastitih mogućnosti.
Civilni

Civilna Krav Maga je, kao što i sama riječ kaže, namijenjena civilima, odnosno svima koji žele naučiti primjenjive tehnike samoobrane koje će im pomoći da zaštite sebe ili svoje voljene. Redovitim treninzima Krav Mage mogu pristupiti sve psihofizički zdrave osobe koje nisu krivično osuđivane i protiv kojih se ne vodi krivični postupak.
Trening obuhvaća tehničke, mentalne, taktičke i fizičke elemente, koriste se moderne i sofisticirane metode obuke kako bi se omogućio brz, efikasan i sveobuhvatan proces učenja.

Većina je tehnika brza i efikasna i neiskusnom promatraču u prvom trenutku neće biti jasno što se točno dogodilo. Također joj nedostaje klasična koreografija, nazočna u većini drugih borilačkih sportova, nema kimona ili uniformi, a znanje se ocjenjuje stupnjevima, umjesto pojasevima ili titulama.

Krav Maga Kids (od 5 do 10 godina)

Tipičan trening samoobrane za djecu omogućuje razvoj u sveukupnom pogledu života - bilo da se radi o razvoju i vježbanju koncentracije za učenje u školi, disciplini, motoričkom razvoju i kondicijskoj spremi primjerenoj za njihovu dob ili o stjecanju navika pomaganja bližnjima, poštivanje starijih i razvijanju svijesti o važnosti pravovremene reakcije i samopouzdanja

Teens Krav Maga (od 11 do 15 godina)

Raznovrsni i intenzivni Teens treninzi primjereni mogućnostima djeteta rješenje su za višak energije i životnu dinamičnost specifičnu za tinejdžersku dob. Izgrađivanjem timskog okruženja, učenjem tehnika i zabavom kroz taktičke igre djeci je osigurana pozitivna atmosfera i ekipa. Osim tehnika samoobrane praktičnih za zaštitu sebe ili drugih, teensi će razviti fleksibilnost, kondiciju, motoriku tijela te uz razne vježbe poboljšati i koncentraciju koja ima bitnu ulogu u razvoju i školovanju.

Security

Ovaj specijalistički program bavi se problematikom terorističkog i kriminalnog ugrožavanja javnih i vladinih ustanova, kompanija i tvrtki, političara, poduzetnika i drugih važnih osoba i organizacija. Osim profesionalaca kojima je program namijenjen, sudjeluju i civili s obzirom na to da je zaštita treće osobe integralni dio njihova kurikuluma. Danas je VIP zaštita potrebna više nego ikad prije kako bi se zaštitilo one kojima se prijeti na razne načine. Glavni koncept VIP sektora je zaštita treće osobe

Zaštita treće osobe neophodna je zbog razlike u odnosu na osnovne obrambene situacije:
» fizički - morate zaštiti drugog umjesto sebe
» psihički - morate isključiti nagon za samoodržanjem i osjećaj dužnosti.

Policijski

Policijska Krav Maga namijenjena je policiji i organima reda koji obavljaju poslove na zaštiti sigurnosti i zakona države. Krav Maga je prilagodljiv sustav koji se može modificirati tako da se uklapa u okvire zakona svake države. Zakon ne dopušta policajcu da povrijedi civila, tako da je Krav Maga ponekad jedino oružje koje mu može pomoći

Policijski Krav Maga sustav postao je službeni sustav policijske samoobrane u mnogim državama širom svijeta. Tajne službe, kao što su CIA i FBI, mnogi SWAT timovi i druge specijalne jedinice uspješno upotrebljavaju Krav Magu u svojim akcijama.
Obuka je prilagođena tako da polaznici dosegnu najvišu moguću tehničku, taktičku, fizičku i mentalnu razinu

Vojni

Vojni sektor Krav Mage namijenjen je isključivo instruktorima i pripadnicima oružanih snaga. Vojnik je oruđe, alat koji država koristi kako bi očuvala svoje vitalne vrijednosti, normalan način života i blagostanje svojih građana. Krav Maga je razvijena za potrebe vojske, stoga je sustav Krav Mage morao biti osmišljen tako da ga može svladati svatko u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.

Vojna se Krav Maga s dobrim razlogom predstavlja kao izvorište ovog sustava budući da je i nastala za potrebe vojske. No, obučavanje vojnoga osoblja ali i civilnih polaznika, prema ovom je kurikulumu specijalistički program. Zbog posebnih zahtjeva, specifičnih tehnika i situacijskih treninga, vojna se Krav Maga ne može u potpunosti miješati s civilnim sektorom. S druge strane, unutar civilnog sektora može se tek djelomično odgovoriti na potrebe treninga vojnog osoblja. Stoga je nužno imati ovakav specijalistički program za profesionalce.

Shooting course

Imati pištolj velika je odgovornost i svatko tko ga ima iz bilo kojeg razloga dužan je obučiti se za njegovo sigurno korištenje. Kultura sigurnog rukovanja oružjem nije nešto s čime smo rođeni, a nažalost nije dovoljno ni proći liječnički pregled i provjeru policije te nabaviti pištolj, ili ga dobiti od poslodavca.
Krav Maga Hercegovina vam nudi obuke kratkim vatrenim oružjem BASIC i DYNAMIC.

Program BASIC namijenjen je onima koji treniraju Krav Magu u okviru kluba Krav Maga Hercegovina i pruža mogućnost polaznicima da kroz teorijski i praktični rad sa instruktorom svladaju bitne elemente kada je osobna sigurnost u pitanju!

Za sudjelovanje u programu DYNAMIC potrebno je proći kroz BASIC obuku.

Kontaktirajte nas