Trening
Trening obuhvaća tehničke, mentalne, taktičke i fizičke elemente, koriste se moderne i sofisticirane metode obuke kako bi se omogućio brz, efikasan i sveobuhvatan proces učenja.
Male grupe

Organizirajte svoju grupu i započnite s treningom Krav Mage. Treninzi u malim skupinama su ekonomičniji od individualnih treninga, a rezultati su odlični. Trenirajte uz stalnu pozornost instruktora i uz mogućnost promjene partnera za treniranje, što dodatno ubrzava napredak. Izvrsna grupna podrška i natjecateljski duh faktori su koji će vas gurati naprijed kroz sustav samoobrane i koji će vam dati dodatnu snagu. Zajedničko rješavanje problema tijekom treninga dodatno će ojačati vaš karakter, a istovremeno ćete podijeliti radost uspjeha i ostvarenja cilja.

Trening u malim grupama može se organizirati redovito za određenu temu ili čak za team-building termin. Kakvu god ideju vaša skupina imala, mi ćemo se potruditi da se ona ostvari.

Grupe

Bilo da ste novi u treningu ili ste aktivni već godinama, uvidjet ćete da su naši treninzi izazovni i zanimljivi. Grupni treninzi Krav Mage nude najrealniji sustav samoobrane ikad stvoren i najcjelovitiji trening dosad. Pored toga Krav Maga jača vaše samopouzdanje na potpuno realan način. Neovisno o godinama, spolu, fizičkoj snazi ili razini kondicije, odmah ćete vidjeti da su naši treninzi motivirajući i usmjereni na potrebe polaznika.

Da biste postigli najbolje rezultate potrebno se izložiti što različitijim tipovima napadača, odnosno većem broju varijabli koje pospješuju iskustvo.

Stoga su mješovite grupe recept za učenje i stjecanje iskustva koje će biti najsličnije opasnostima u stvarnim životnim situacijama.

Individualno

Individualni Krav Maga treninzi izvrstan su način da se posvetite onome što smatrate da vam je neophodno i što želite da trenirate. Bilo da preferirate treninge „jedan na jedan“ ili treninge u skupinama, kreirat ćemo program vježbanja za vas. Nema razloga da propustite najbolji trening samoobrane i obrambenih taktika samo zato što ne možete ili ne želite sudjelovati u grupnim treninzima.

Individualni treninzi omogućavaju:
1. Izbor prikladnog prostora i vremena treniranja.
2. Treniranje u odgovarajućem ritmu.
3. Izuzetno brz napredak.
4. Poboljšanje kondicije i zdravlja.
5. Izgradnju samouvjerenosti.

Uvjeti
Krav Maga Hercegovina posvećena je njegovanju veza s različitim zajednicama, stavljajući prioritet na uzorno moralno ponašanje i poštivanje jednakosti svih svojih članova. Svatko može postati članom Krav Maga Hercegovina bez obzira na spol, boju kože, jezik, vjerska opredjeljenja, nacionalno podrijetlo ili kulturu. Krav Maga Hercegovina predstavlja okruženje u kome je prihvaćen svačiji identitet.
Važna napomena!

Da bi netko postao članom Krav Maga Hercegovina potrebno je ispuniti tri osnovna uvjeta:

» da je psihofizički sposoban za obavljanje obuka, treninga
» da ne iskazuje nasilničko ponašanje
» da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, niti da je osoba krivično osuđivana
Svim članovima Krav Maga Hercegovina zabranjuje se:
» stvaranje zastrašujućeg i neugodnog okruženja
» međusobno svađanje, izazivanje, započinjanje ili sudjelovanje u tučnjavi
» omalovažavanje, vrijeđanje na bilo kojoj osnovi, seksualno zlostavljanje, zbijanje neslanih šala prema bilo kojem polazniku tečaja
» negativno utjecanje na razvoj ostalih vježbača i njihovo napredovanje
» surađivanje s osobama ili skupinama za koje se osnovano sumnja da su povezani s kriminalnim skupinama
Kontaktirajte nas